Klikněte pro přečtení označeného textu! V Ostravě začíná Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka. Pestrý koncertní i bohatý doprovodný program potrvá celý měsíc. Tradičně atraktivní je letos také program v Hukvaldech. Kromě crossoveru Harafica Symphonic zaujme především oratorní večer Návrat Tobiáše Josepha Haydna s Adamem Plachetkou. Novinkou je zařazení hned dvou operních představení pro děti a s dětmi „Peřiny“ a „Perníková chaloupka“. Mezi dětskými operami budou probíhat kreativní Leošovy výtvarné a hudební dílny, které jsou také určené rodinám s dětmi. Pro Hukvaldy jsou připravena následující představení: 16. - 18. 6. Mistrovské interpretační kurzy s Kateřinou Kněžíkovou a Ivo Kahánkem 18. 6. Koncert účastníků Mistrovských interpretačních kurzů 24. 6. Peřiny operní představení pro děti 24. 6. Leošovy výtvarné a hudební dílny 24. 6. Perníková chaloupka operní představení 25. 6. Harafica Symphonic aneb originální výprava za folklórem po stopách Leoše Janáčka 27. 6. Závěrečný koncert Oratorní večer – Návrat Tobiáše 1. 7. Festivalový epilog s přípitkem Celý program festivalu na www.mhflj.cz Přílohy: Tisková zpráva (PDF, 155 kB)
Datum konání: 1. 6. 2023
Datum ukončení: 1. 7. 2023

V Ostravě začíná Mezinárodní hudební festival Leoše Janáčka. Pestrý koncertní i bohatý doprovodný program potrvá celý měsíc.

Tradičně atraktivní je letos také program v Hukvaldech. Kromě crossoveru Harafica Symphonic zaujme především oratorní večer Návrat Tobiáše Josepha Haydna s Adamem Plachetkou. Novinkou je zařazení hned dvou operních představení pro děti a s dětmi „Peřiny“ a „Perníková chaloupka“. Mezi dětskými operami budou probíhat kreativní Leošovy výtvarné a hudební dílny, které jsou také určené rodinám s dětmi.

Pro Hukvaldy jsou připravena následující představení:

Celý program festivalu na www.mhflj.cz

Přílohy:

mr banner 336x280 white

Kalendář kulturních akcí

Duben 2024
po út st čt so ne

TOP
×
csendejapl
Klikněte pro přečtení označeného textu!